вторник, 31 март 2015 г.

"Непрестанно се молете"



Непрестанно се молете


Ако имате мобилен телефон, вероятно сте преживявяли разпадане на връзката. Вие сте в средата на разговор и споделяте как е минал денят ви, но след като спирате да разказвате как е минал, разбирате че от другата страна никой не ви слуша. Започвате да повтаряте въпроса: "Чуваш ли ме?" докато се опитвате да получите отговор.


За щастие, Бог никога не пропуска вашите молитви. Бог се грижи за вас дълбоко. Той винаги ще има време да слуша това, което имаш да кажеш - дори ако това е нещо глупаво или малко. Ако сте в Христа, тогава Бог ви чува. Винаги.

Това обяснява защо Библията ни казва да се молим "непрестанно". Това е, да се молим по всяко време, за всичко, навсякъде. В Христос, Бог е вашият Отец, и вие трябва да говорите с Него редовно, не защото трябва, а защото е добре.

1 Солунци 5:17
"Винаги се радвайте. Непрестанно се молете. За всичко благодарете, защото това е Божията воля за вас в Христос Иисус. Не угасяйте Духа."

Как можем да се молим?

Какво означава да се молим непрестанно? Какво не означава това?

Молитва

Благодари на Бога, че сте в състояние да се молите винаги, навсякъде и за всичко.



This devotion is excerpted from the Who Do You Think You Are? Study Guides with Daily Devotions resource by Pastor Mark Driscoll at Mars Hill Church. Get more devotionals and resources at www.marshill.com.

Няма коментари:

Публикуване на коментар