"Християнски Блог" се нуждае от спонсори - GSM: 0887 253 220 - Красимир

Търсене в този блог

Благодарности !

03.09.2018г. - Diyan Dimtrov(Ютюб акаунт)

Джоузеф Принс - "Битката за вашия ум"


         "Слава на нашият Бог отец и Господ Исус Христос,за тази проповед.аз имах същият проблем,в мислите ми Богохулствах и когато се молех мислите ми бяха още по Богохулни,постих и плачех ,казах на Господ че не мога да продължа повече и че ще се самоубия.благодаря на Моят Бог че използва такива проповедници,сега съм свободна от тези мисли,живея в радостта на Господ."

Август 2015

배수지
"Когато тази проповед беше качена преди месец, дойде във възможно най-правилният момент! Съжалявам, че не я коментирах тогава.

Сякаш Бог ми говори чрез нея... 

Надявам се скоро да има нови проповеди! Нуждаем се от тях! За моето семейство проповедите на Джоузеф Принс са за душите ни, това което кислорода, светлината, водата и храната са за тялото.. И сигурна съм, че е така и за много други хора!

Всъщност не точно Джоузеф Принс допринася за това, а Бог, Който говори чрез Него.

Нищо друго досега не е променило живота ми толкова колкото това да слушам "Евангелието на Благодатта"... Слушала съм и други пастори и проповеди, слушала съм свещеници в Православната църква (ние сме Православни Християни всъщност!), но без особен ефект за съжаление... Поне за мен и моето семейство! Сигурна съм, че всички пастори и свещеници, които служат на Бог са благословение за паството си... Разпространяват Божието Слово и това е най-важното!!!

Все пак Джоузеф Принс наистина обича Бог и проповядва Божието Слово с толкова страст, вяра и увереност, че няма как да не почувстваш, че и ти искаш да живееш с толкова страст, вяра и упование в Бог! 
Сякаш "Евангелието на Благодатта" оживотворява вярата ми така както нищо друго, дава ми увереност, сигурност и ме кара да разчитам на Бог така както едно бебе разчита на майка си и баща си... И наистина се случват чудеса!!!
Но за мен... Просто нищо не помагаше, колкото и да се молих... Явно защото вярата ми не е била достатъчно силна, за разлика от страховете ми...
Аз говоря английски и гледам новите проповеди на Джоузеф Принс, но родителите ми не говорят Английски, а ние всички се нуждаем от това да ги слушаме. Затова и съм толкова благодарна на г-н Красимир Вишев, който качва проповеди с Български превод...
Чувствам се пълна с енергия, здрава и защитена, виждам как Бог работи в живота ми и това подхранва още повече вярата ми! Буквално ме води към по-добро... Да слушам и гледам тези проповеди заедно с родителите си ни свързва още повече като семейство, обединява ни и изгражда връзката ни с Бог.
В последния месец се поразсеях малко, не слушах много проповеди, не четях Библията и вниманието ми беше заето с други неща... В резултат на което имам чувството, че дявола се опитва да ме атакува отново... Ако се разсееш дори за момент и оставиш дори мъничко място тъмнината веднага използва момента и свободното място, за да ти нанесе удар и да те върне там където си бил в миналото - опитва се да те убеди, че нищо няма да се промени, че здравето ти се влошава отново... И ти внушава куп други лоши и страшни мисли. И действителността започва да се променя към по-лошо веднага! Това наистина е духовна борба, която всички водим. Особено Християните... Не е никаква шега... Затова много, много се надявам, че скоро ще има нови проповеди, които да гледаме всички заедно у дома!"Януари 2015


Октомври 2014г.


Здравейте, казвам се Красимир Вишев, живея в град Елин Пелин.

Преди пет години повярвах в Бог. През всичките тези години съм посещавал различни деноминационни църкви, но това което истински винаги ме е крепяло са били проповедите на пастор Джоузеф Принс от Сингапур.
Благодаря на Бог, че допусна бурите и земетресенията в живота ми, та всичко което не е от Бог да се премахне.

Искам да споделя, че от момента в който спрях да се съмнявам и за миг в проповедите на Джоузеф Принс, живота ми тръгна да се развива както трябва. От този момент страхът и притесненията започнаха да си заминават, заедно с песимизма, който се е бил натрупал в продължение на много години. Не искам да засягам който и да било друг пастор, защото славата винаги отива при Отец, но искам да кажа, че докато се проповядва закон, хората ще са вързани от Сатана и ще им се струва че Бог е лош, но само Бог е добър. На първата снимка изповядвах, че съм под благодат, но всъщност напредвах в законът. Можете да видите, че нещо не е наред, колкото и да го отрича. На снимката ми по-долу, благодаря на Господ, Той ме увери, че законът е изпълнен и всяко изискване е изпълнено, аз не трябва вече да се стремя да изпълнявам заповеди от законът и чрез дела да стана праведен, но от всичко се оправдавам чрез вяра в Исус Христос, Той е изпълнил всичко за мен, това е благодат. Вече можеше да седна и да се облегна на Неговите гърди, това е любов. На посочената снимка, Господ е освободил сърцето ми от всеки закон и ме е въвел в благодатта и истината, която истина я няма в законът. Хора, Бог не изисква дела от законът, спрете да вършите това, което Исус вече е извършил, няма смисъл!

Днес съм силно уверен в Христос Исус, че може много повече отколкото някой човек би си представил, за това и не се тревожа, нито влизам в разни главоблъсканици, като че ли аз съм си учител. Знам, че ако има нещо, Той ще ме предупреди и ще ми извести. Днес аз не се надявам на моите постижения а на Неговите и не на моите сили а на Неговите!
Сега изпитвам истинска радост, тъга, любов, смелост, болка и всички други чувства и емоции с които Бог ни е дарил още от сътворението. Вече не е нужно да ги потискам постоянно а мога да им дам свобода.

Вече знам, че Бог е Бог на мир а не на безкрайната работа, работа, работа където човек няма и минутка спокойствие, за потвърждение ще спомена думите на Исус: "Елате при Мен всички! отрудени и обременени и Аз ще ви успокоя, утеша, облекча и прегърна!" Вярвам, че колкото по-бързо излезе някой от законът на делата, толкова по бързо ще разбере всяка истина в живота си, защото докато човек е в закона на делата, не може да бъде в истината: "а благодатта и истината дойдоха чрез Иисус Христос." Йоан 1:17

За тези които си мислят, че Бог е товар който трябва да носят и го сравняват този товар с кръста, който трябва да носят искам да кажа, че вие не Го познавате. Исус не дойде за да ти направи по-труден живота, напротив, Исус дойде да ти даде, покаже и изпълни с благодат! Той дойде да ти покаже, че Бог е благодат, че Бог е любов и спри да обясняваш Бог с твоят плътски ум, като че ли може някой някога да обясни Бог! Спри да се гордееш и подложи на съмнение всичко което си научил, защото Бог не е учебник, Той е личност, опознай Го в Неговата светлина а не в Неговата тъмна страна! Той е велик и страшен към тези, които не искат да уповават на Неговата добрина, любов и благодат а на своята способност и гордост.
Когато станеш напълно зависим от Бог, ще разбереш колко много те обича и цени! Ще разбереш колко е приятно ангелите да ти служат. Ще разбереш как Неговата сила те изпълва с живот и ти ще станеш изворна вода, която дава вечен живот.

Наистина ли си изворна вода която дава живот или си изворна вода която ражда обременяване, угнетяване, връзване, закон и религия?

Бог е живот! Той дава живот безплатно! Той не дарява смърт, Исус дойде да победи смъртта а не да праща хора в Ада! Исус е възкресението и живота и който вярва в Него няма да умре никога!Единственото решение което трябва да направиш е да се оставиш Бог да те обича и да не се правиш че ти го обичаш, защото ти обичаш, понеже Той те обикна и не е нужно да Му се доказваш, като че ли Той не знае! Спри да се гордееш с любовта ти към Бог и започни да се хвалиш с Неговата любов към теб, остави Симон и стани Петър, остави слабите първоначални учения на закона и приеми новото вино в празен мех, изпразнен от учения какво трябва да правиш и започни да виждаш какво Той прави, спри да бъдеш невярващ и започни да Му вярваш, започни да Му се доверяваш, започни да Го виждаш във всичко, както Мойсей гледаше Христос навсякъде и живя до 120г. без да се умори и без да се разболее! Това е благодат...


Топ 10 за изминалата година