сряда, 18 март 2015 г.

"Силата действуващата в нас"


Силата действуващата в нас


Вярвате ли дълбоко в червата си, че Бог може да направи повече, отколкото можете да искате или да си представите? Какво ви откриват молитвите за вашата вяра в Бога? Смятате ли, че се молите толкова, колкото е голям вашият Отец?


Не само, че нашият Всемогъщ, лудo-щедър Бог e по време на работа с нас, Той е "по време на работа вътре в нас.", но и Божията сила работеща в нас ни дава надежда.

В Ефесяни, Павел ни показва молитва, че очаква Бог да продължи да работи в нас чрез силата на Светия Дух. В светлината на Божията сила действаща в нас, ние трябва да се молим, очаквайки да бъдем чути, ако се молим в рамките на Божията воля.

Ефесяни 3: 20-21
"А на Този, който може да направи несравнимо повече, отколкото молим или мислим, според действащата в нас сила – на Него да бъде слава в църквата и в Христос Иисус през всичките поколения от векове и за векове. Амин."

Какво може да направи Бог?

Как е възможно да постигне Бог това състояние?

Какво разкриват молитвите ви, че Бог може да направи?

молитва

Помолете Бог да увеличи вашата представа за Него и да ви покажа, че Той е в състояние да направи много повече, отколкото можете да си помислите или да си представите.

Няма коментари:

Публикуване на коментар