вторник, 19 юни 2018 г.

"Свръхестествено е!" - "Вземи твоето чудо с Хайди Бейкър!" - Част Първа

"Как Хайди Бейкър се изправя пред предизвикателства, когато служи на хората в Мозамбик? Тя се потапя в Божието Присъствие! Хайди иска да се научите как да освободите Небесна атмосфера и да царувате.
"Животът в присъствието на Бог започва тук!" - Сид Рот
Живеете ли своя си живот или живеете в Него? Старият ти живот е разпнат в Исус, помниш ли? И новият живот е по-добър!
Хайди Бейкър казва, че ходенето в силата на "новия човек" не е много сложно. Не става въпрос за изучаване на доктрини и за записване в програми за служене. Става въпрос за това да дадеш времето си на Бог. Става дума за взаимоотношение!
Хайди ще ви покаже как да влезете  в Божието Присъствие. Тя ще ви покаже ключове за живот обвързан с вашият жив Бог. Не всеки обаче го желае! Много хора блокират в дълги сезони. Първата стъпка към пробива е да оставите Бог да подреди вашето ежедневие. Може да се предадете или да продължите да живеете това, което знаете че не работи. Позволете на Хайди да ви помогне!
Хайди казва, че когато се научим да живееш от Божието Присъствие, нашият живот и личното ни служение ще намерят нова форма. Това, което твоето семейство и общност ще видят е Божествен ред в живота ви и вие ще се знаете как да освобождавате небесна атмосфера във вашата сфера на влияние.
Хайди Бейкър е основателка на служението Ирис заедно със съпруга си Роланд. Заедно те служеха като мисионери в Индонезия, Хонконг и по улиците на Лондон, преди да последват Божието призвание през 1995 г. и да отидат в Мозамбик. Сега Бейкърови са свидетели на това, как Бог чудотворно се грижи за над 7 000 деца. Хайди е автор на "Принудени от любов" и съавтор с Роланд на "Винаги достатъчно" и "Очаквай чудеса"."