петък, 10 август 2018 г.

"Свръхестествено е!" - "Мъж опря нож в гърлото ми. Вижте как реагирах!" ...

"Майк Шриив е извадил над 7487 обещания от Божието Слово през живота си. Той казва, че това са пренебрегнати ключове за Божии свръхестествени пробиви, чудеса и изцеления за живота ви!
Бог желае да извърши Своите обещание лично.
Майк казва, че вие никога не трябва да четете Библията. Трябва да я живеете. Защо? Защото Бог казва, че Той почита онези, които Го почитат и Той прави това често чрез пренебрегнатите обещания.
Веднъж щом разбереш важността, това ще отвори вратата за свръхестествената сила на Бог. Майк Шриив казва, че Божиите обещания са КЛЮЧЪТ за чудеса на пробиви и че те донасят реална трансформация на живота ви. Бог ще направи конкретно обещание да се изпълни при вас.
Бог гледа сериозно на Неговите обети. Веднъж щом осъзнаете че обещанията са част от вашето царско наследство, ще започнете да Го хвалите предварително за тяхното изпълнение, вмест да Му напомняте за проблемите, които имате. Това е най-мощният и ефикасен начин да се молите или да живеете - като деца на обещание!
Майк Шриив живее на пълно работно време при Бог още от 1971 година, като споделя евангелието по целия свят. Неговата страст е да види автентичното НОВО ЗАВЕТНО ХРИСТИЯНСТВО на Земята, изливането на Божията слава и изпълнението на Неговите обещания."