вторник, 28 август 2018 г.

"Свръхестествено е!" - "ОЧАКВАЙ ЧУДО докато гледаш това!" - Алис Крузуел

               "Това, което Алис Крузуел е научила от нейното "кафе на чудеса", звучи повече като книгата Деяния отколкото Англия през 21-ви век/ Алис казва, че изцеленията на Исус действат в нашата постхристиянска култура и тя ще ви помогне да вземете вашето изцеление!
Алис е известна с пускането на чудеса и в демонстрирането на Божията сила. Нейното "кафе на чудеса" и магазин за подаръци в Англия е привлякло вниманието на целият свят. Алис Крузуел е човек който печели души и човек на знамения и чудеса, които я следват!
Как да бъдеш изцелен и как да останеш здрав е всичко от което се нуждаеш, за да се промени живота ти. Алис освобождава небесната сила и говори истината - според Писанието - в съзнанието ви, в душата ви и в тялото ви. Очаквай чудо след като се съгласиш с Небето и следвай простите, практически стъпки за да останеш в съгласие, така че да си изцелен и да останеш изцелен.
Али е международен говорител, бизнес дама и "чододеец", тя обучава и екипира последователите на Исус да ходят в свръхестествена реалност и да повлияят на света чрез любовта и силата на евангелието. Алис и съпругът й Роб се намират в Честър, Великобритания. 
Те оглавяват Morning Star Europe и имат две деца."


Няма коментари:

Публикуване на коментар