събота, 18 август 2018 г.

"Свръхестествено е!" - "Това е вашето НАЙ-ДОБРО ВРЕМЕ!" - Майк Бикъл

           "Майк Бикъл казва, че трябва да запомните вашата първа любов! Исус' любовта за вас е ключът за всяко нещо и Майк ще ви заведе точно там. Това е разширената версия на предаването. https://www.ihopkc.org/prayerroom/
Когато Боб Джоунс е пророкувал на Майк Бикъл, че той ще поучава за силата на Песен на Песните, Майк бил малко засрамен. Той никога не бил мислил да чете тази книга.
Майк се възпротивил на Бог! "Баща ми беше шампион по бокс. Отгледан съм в дом на боксьор." И Бог му отговорил, "Обаче Аз Съм шампион по борба. Сега ще те туширам."
Няколко години по-късно, Майк се съгласил с Бог. Какво научил през това време? Че вашата любов към Исус има силата да промени всичко!
Майк казва, че силата е във взаимоотношението и той желае да имате всичко това в живота ви. Също така той щелае да се молите ефективно за страната ви и за целият свят.
Майк Бикъл е директора на International House of Prayer, организация ориентирана към мисии за евангелизиране основано на денонощна милитва с хваление. Той също така е основателят на International House of Prayer University, който включва служения на пълно работно време, музикално и медийни училища."