понеделник, 5 август 2019 г.

"Свръхестествено е!" - "Бог ме прегърна и това което направи ме промени ...

               "Чуваме за славата. Виждаме демонстрации от други по телевизията, но някак не ни е "ударила". Дженифър Айваз казва, че в много случаи това има общо с мъртвите места в сърцата ни поради разочарования, скърби, предателства или травми. За да се защитим, ние просто заравяме тези наранявания толкова дълбоко, че дори не ги помним. Но Дженифър Айваз знае как да събуди сърцето ти отново! Готови ли сте да събудите тези мъртви места в сърцето си? Дженифър Айваз ви учи и насърчава да давате на Светия Дух достъп до всяка област от живота си, след което може да носите Божието изявено присъствие, където и да отидете!
Дженифър Айваз казва, че по-дълбоката ви връзка със Святия Дух ще ви отведе на места, които никога не сте си представяли! Започва с покана на Присъствието на Бог. И Той ще дойде. Различаването на момента, когато Святият Дух пристига, е момента, където започва обучението ви.
Дженифър Айваз е служител и оратор на конференции със сърце, което повишава ефективността на молитвата. Тя е редовен сътрудник на онлайн харизмата и списъка на Илия и преподава в Бетелската школа на пророците. Дженифър живее със съпруга си Рон и двете им деца в Търлок, Калифорния, където тя служи като изпълнителен пастир в Християнски център Harvest."

Няма коментари:

Публикуване на коментар