четвъртък, 25 юни 2020 г.

Джоузеф Принс - "Четирите евангелия отключени за Ваше благословение №2"

"Библията казва в 2 Коринтяни 3, че когато гледаш Исус, както сега Го гледате, защото проповядвам за Неговата слава и прелест, колкото повече Го гледате, толкова повече се променяте от слава в слава, в същият Негов образ.
И Кой го върши? Не са вашите усилия! Това става чрез Господният Дух. Когато гледате знаменитости, вие си оставате същите. Но когато гледате Исус, вие се променяте. Трансформирате се. Има сила в това виждане. 
Каква е целта, да изучаваме Исус и всички неща, които Той говори? Жизнено важно е за здравето Ви, жизненоважно е, за да сте добре! Жизненоважно е за благословенията на Вашето семейство, жизнено важно е за всяка област на животът Ви, защото всичко, което трябва да правим днес, като знаем че Исус е направил всичко на Кръста, всичко което трябва да вършим днес, е да получим! Много хора не са изцелени, или по-точно, не могат да получат изцеление, защото си мислят, че в живота им има грях. Те са с ум, ориентиран към греха. Ето за това Исус увери човека, който бе паралитик, "Синко, греховете ти са простени." И след това Исус каза, "Стани! Вдигни постелката си и ходи." И цялото това благовестие на благодатта, е за да увери хората, че са простени!"

Няма коментари:

Публикуване на коментар