сряда, 24 февруари 2016 г.

Говори Исус! - "Позволи ми да излея Моят Дух и живот върху теб" - Ден 3



Има толкова много случаи в които се чувстваш като че ли си празен. Вършиш разни неща, но като че ли сърцето ти се опразва. Има една тъпа болка или коварна тъга, която не иска да си отиде. Дори когато извършиш много неща, се чувстваш така, като че ли не си извършили нищо важно. Въпреки че можеш да потърсиш съвет от другите, нищо не отговаря на твоят най-дълбок копнеж. Това е така, защото думите и съветите на другите могат да предадат само информация, и повече информация а това не е, което ти трябва!
Нуждаеш се от дух. Нуждаеш се от истински живот. За разлика от думите на всички останали, Моите думи не предоставят само информация. Те вливат Моят Дух и Моят живот в умовете и сърцата на тези, които се вслушват в тях. В думите ми ще намериш отговори на всеки твой въпрос, светлина, когато си в тъмнина, комфорт, когато си наранен, и надежда, когато си в отчаяние. Най-важното, ще откриеш Моята съвършена воля за момента, в който се намираш. Думите ми ще положат Духа и живота Ми в твоят дух и живот. Чакам те точно в този момент.

"Духът е, който дава живот; плътта нищо не ползва. Думите, които ви говоря, са дух и живот." Йоан 6:63
"И така, всеки, който чуе тези Мои думи и ги изпълнява, ще се сравни с разумен човек, който е построил къщата си на канара;" Матей 7:24

Няма коментари:

Публикуване на коментар