четвъртък, 1 декември 2016 г.

Говори Исус! - "Истинското богатство" - Ден 12






Как може хората да са богати, след като преминават през изпитания и премеждия, и живеят в бедност? Отговорът е прост. Богатсвата на този свят не е богатството на Баща Ми. Неговите богатства са мир сред на конфликти, радост сред скръб, доволство сред бедност, правда сред зло, любов сред умраза и прошка когато човек е подложен на несправедливост и болка. Изобилието на пари и вещи не ви издига в Божиите очи. В действителност това само учвеличава отговорността да бъдеш щедър настойник на богатството ти.

На когото много е дадено, много ще се изисква. Моите последователи в древната Смирна(град) бяха изправени пред повече несгоди и страдания, и живяха в по-голяма бедност от която и да беше друга църква през първи век. И все пак тяхната любовта към мен и техните праведни дела бяха блестящ пример за Моите последователи в цяла Азия. Скъпи/а мой/моя, искам да те насоча, да разпространяваш богатствата на Баща Ми. Нека Неговия мир, радост, правда, любов и прошка царуват в сърцето ти и да наводни и други. Тогава ще бъдеш богат/а в Неговото царство.

"Зная за твоето страдание и бедност (макар че в действителност ти си богат). Зная и за клеветите на онези, които казват, че са юдеи, а не са. Те са синагога на Сатана." Откровение 2:9
„Вие сте солта за земята. Но ако солта изгуби вкуса си, вече няма как да се направи солена и не става за нищо друго, освен да се изхвърли навън и хората да я тъпчат."
Матей 5:13



Няма коментари:

Публикуване на коментар