вторник, 14 август 2018 г.

Отваряне на Небесата - Глава 9


В ада няма веселба, а само злорадства на демони

Тази глава е продължение на Втора Глава, където разказвах за ада. Това УЖАСНО място е изпълнено със страх и мъчения и е БЕЗ  изход. Адът никога не е бил предназначен за човека, а е бил създаден за дявола и неговите паднали ангели. Бог е любов и Той не иска никой да погине, но тъй като Той е свят  никакъв грях не може да бъде в присъствието Му. Ако не сте се покаяли за грях не можете да отидете в Рая и единствения избор – това е адът. Кой иска да е разделен за цяла вечност с близките си?

Една вечер, когато се молех, бях взета и ми беше показан ада. Никой, който вече е бил там не може да забрави ужаса на това място. Благодарна съм, че не съм преживяла всичко там, а само наблюдавах и не съм изпитвала лично тези мъчения или изгарящата топлина. Знам, че имаше и други, които буквално бяха хвърлени там и изпитваха болка, страдание, и най-лошото от всичко, отдалеченост от Бога. Повярвайте ми, беше ужасно да видя това.

Казано ми беше, че бях взета с определена цел да видя това. Бог знаеше, че когато разкажа на хората за Рая, също така ще трябва да ги предупредя и за ада. Много хора не вярват в ада, но това няма да ги спаси от него. Представете си човек, който живее „добър“ живот, но ако не е приел Христос, то той ше се окаже на това място. Това е все едно да се сбъднат всичките ви най-лоши кошмари. Вашето единствено обкръжение ще се състои само от демони, които ви мразят. Те ви мразят, защото мразят Бога, тъй като сме създадени по Негово подобие.  Тяхното най-голямо удоволствие е буквално да разделят хората.

Писъците бяха почти непоносими за мен и аз знаех, че няма милост в ада. Там управлява страхът и ако имате поне за секунда почивка от едните демонични мъчения преди да започнат другите, които се възобновяват отново и отново, то психическия тормоз там никога не спира.

Някои казват: „Хайде да се поразходим в ада!“ Единствените, които се разхождат там  са демоните. Те злорадстват всеки път, когато идва нова жертва. Ако там са попаднали заедно двама приятели, то единият го отделят от другия, и той трябва безпомощно да гледа как приятелят му го разкъсват пред очите му, като не е способен даже да извика и за помощ.

Понякога хората са хвърлени в яма с огън и ги бият непрекъснато малки демони, приличащи на животни. Вие ще чувствате болка от раните върху тялото ви. Неугасим огън и огромни пламъци изгарят тялото ви, и миризмата на изгоряла плът се усеща навсякъде.

Друга форма на изтезание, която се използва в ада е каменна гробница. Те ви затварят в пространство достатъчно високо, за да можете да стоите прави и нешироко, за да можете да седнете или да коленичете. Това е най-тъмната тъмнина, която някога сте виждали и е най-горчивият студ. Малки паяци-демони, които имат човешки глави, пълзят върху теб и крещят проклятия, без да спират. Този звук пронизва главата ви отново и отново, докато не  почувствате, че губите съзнание.

Не само, че тялото ви няма да има спокойствие и възможност да легне и да си почине, но ако се опитате да отпуснете краката си, в гробницата ще ви поставят остри каменни игли. Тази агония никога не спира, без вода за вашето дехидратирано тяло, което отдавна страда, мъчейки се от глад. Ще ви се прииска да умрете, но никога не можете да спрете тези страдания.

Аз видях ада за малко, но не трябва много време, за да осъзнаеш, че никой не иска да се озове там. Хората казват, че не вярват, че милостивият Бог може да изпрати някого в ада.  Те са прави, Той никого не изпраща там, те сами избират.

Ние трябва да пазим сърцето си, което веднъж е спасено, и да не грешим против Бога. Невъзможно е да приемем Христос и да започнем да живеем правилно, но след това  да отстъпим от Бога, заради своята егоистична похот или съблазнявайки се от нещата, които дяволът е поставил в този свят, такива като наркотици, алкохол, аморалност, алчност, омраза, хомосексуализъм, мистицизъм, магьосничество и поклонение на дявола.

Има очевидни неща, а има и не толкова очевидни, и едно от тях това е непростителността. Библията ясно казва: „Ако не простите, то и вашия Небесен Отец няма да прости вашите прегрешения“. Моля ви, не позволявайте на този грях да живее у вас. Прощавайте бързо, ако някой ви помоли за това. Не го задържайте, в противен случай ще пропуснете Небесата. Даже ако сте приели Христос, живели сте добър живот и сте помагали на бедните, постъпвали сте съгласно всички чудесни неща от Библията, но сте оставили непростителност в сърцето си – ВИЕ НЯМА ЗА ОТИДЕТЕ НА НЕБЕТО.
Не си мислете, че просто като кажете „молитвата на грешника“, това завинаги ви осигурява отиването на Небесата. Трябва да имате в предвид, че макар спасението да е безплатно, това не ви дава право да живеете както ви се иска. Ако след това продължите да живеете греховен живот, значи никога не сте имали истинско новорождение!

Бог е свързан със Словото Си и това, което посеете, това и ще пожънете; и това включва и непростителността! Ако ви е нужна помощ да простите на някой, молете се и искайте, защото Бог е верен. Всеки, който отиде в ада, НИКОГА няма да бъде свободен и никога няма да има мир, доброта или любов. Даже за такива бъдещето им е вече запланувано: да горят в Огненото Езеро цяла вечност! Ако някой от вашето семейство е отишъл там, те викат към Бог, за да не попаднете и вие там! Моля ви, изберете Христос докато още има време!